Vacatures

Wij zijn eigenlijk altijd op zoek naar getalenteerde mensen. We leiden starters ook graag op tot volwaardige egaliseerders. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Gezocht: ervaren egaliseerder en/of leerling egaliseerder voor een fulltime functie.

Een vloer egaliseren is een vak apart. Het is een precisie klus die, wanneer deskundig uitgevoerd, garant staat voor de perfecte basis. Ben jij diegene die daar alles vanaf weet of alles over wilt leren? Iemand die precies en netjes werkt, klantgericht is en wel van aanpakken weet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Getalenteerde mensen, daar zijn wij altijd wel op zoek naar.

Als nieuw teamlid van Vloeregalisatie Verhagen ga je aan de slag voor diverse opdrachtgevers als woninginrichters, projectinrichters, parketteurs, aannemers, architecten, winkelketens en de particuliere markt. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het egaliseren van alle soorten ondervloeren voor elk type vloerbedekking. Omdat de vraag naar de perfecte basis door egalisatie groot is, leiden wij ook graag starters op tot volwaardige egaliseerders. Zie jij dat wel zitten? Een fulltime functie met een passend salaris naar gelang kennis en ervaring?

 

Laat het ons weten!

Stuur een e-mail naar Floris Verhagen: floris@vloeregalisatieverhagen.nl of bel naar 0183-512787.