Referenties

Wij streven naar een 100% klanttevredenheid. Echte 100% klanttevredenheid is haast onmogelijk, maar het streven er naar niet. Om deze reden vragen wij al onze klanten een waardering achter te laten op onze website. 

Onze werkwijze is eerlijk, open en transparant. Klachten worden opgevolgd en met mogelijke kritieken verbeteren wij onze dienstverlening. Hieronder enkele recent ontvangen beoordelingen. 

4/5 sterren
De mannen van Vloeregalisatie Verhagen kwamen alle afspraken na en deden het werk snel en met plezier, ondanks we vier hoog wonen.

L. Haagsma

5/5 sterren
We zijn super tevreden met het eindresultaat. We hadden verwacht dat het een hele klus zou zijn, maar de mannen waren in een ochtend klaar. Waarbij ze alles keurig opruimden en het afval meenamen.

Familie van Oorschot

5/5 sterren
Floris heeft onze woonkamer geëgaliseerd en een PVC vloer gelegd. In de hal hebben we mede door de tip van Floris een op maat gemaakte inloopmat laten leggen. Dit alles heeft hij ook voor ons besteld, nadat hij vooraf was komen inmeten, fijne service.
We zijn super blij met onze nieuwe vloer! Netjes en vakkundig gelegd.
Floris denkt mee, betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Nogmaals bedankt!

Wanda van Ginneken

5/5 sterren
Heel goed werk geleverd, donderdag gebeld en vrijdag konden ze al egaliseren. Alles goed uitgemeten, ook hoe de vinyl vloer het mooist ligt. Echt keurig gedaan. Floris is een echte vakman en vriendelijk persoon die meedenkt. Kortom Vloeregalisatie Verhagen is echt aan te raden.

Joop van Trigt

5/5 sterren
Floris Verhagen is een erg vriendelijke en beleefde jongeman die zijn vak goed verstaat. Hij heeft voor een scherpe prijs onze vloer naar volle tevredenheid geëgaliseerd.

Anoniem

5/5 sterren
Echt een vakman. Duidelijke communicatie, denkt ook mee. Werkt ook alles netjes af. Echt een aanrader. Heeft bij ons 3 slaapkamers en een overloop geëgaliseerd voor vinyl leggen.

Rob Buhre

4/5 sterren
Floris heeft puik werk afgeleverd. Hij was de volgende dag al beschikbaar om onze vloer te egaliseren. Nadat ik hem had laten weten dat het een vloer van een bewoonde woning betrof, dacht Floris mee en verzette een andere afspraak, zodat hij 's morgens vroeg kon beginnen. Zo was de vloer 's avonds voor ons weer beloopbaar. De vloer ligt er strak in.

Jos van Tilborg

5/5 sterren
Zeer tevreden over de samenwerking met Verhagen. Snelle reactie, goede prijs en snel de werkzaamheden komen uitvoeren.

van Drunen

4/5 sterren
Uitermate snelle reacties en contact, prima en snelle egalisering van onze vloer. Weinig woorden, veel daden. Verhagen heeft het prima voor elkaar!

John de Ruiter

5/5 sterren
Prima werk volgens afspraak.

E. van Dijk

4/5 sterren
De vloer is netjes geëgaliseerd tegen een scherpe prijs. Floris heeft kennis en ervaring. We kregen ook goede adviezen. Aanrader!

Simone Loomans

5/5 sterren
Een zeer vriendelijke jongeman, was perfect op tijd en heeft snel en deskundig de vloer geëgaliseerd, nadat ik zelf de plavuizen had verwijderd.
En dit voor een schappelijke prijs. Een dikke pluim voor deze man.

Frans den Elsen

5/5 sterren
Snelle en duidelijke offerte ontvangen met scherpe prijs , na ook andere recensies gelezen te hebben direct en vrij snel een afspraak kunnen maken voor egaliseren van onze tegelvloer.
Floris is een plezierige aannemer en heeft de klus zeer strak en vlot gedaan met een hoog kwalitatief egalisatiemiddel!!
Tevens veel bruikbare tips gekregen over het leggen van PVC , FLoris bedankt!!

Arjan / Dordrecht

5/5 sterren
Omdat ik met de verbouwing veel uitloop had, ging Floris heel flexibel om met de planning. Denk wel 5x verplaatst, elke keer met veel begrip!
Toen het eenmaal zover was, hebben twee aardige heren snel en vakkundig de vloer gladgemaakt, zoals besproken en de troep netje opgeruimd.
Thanks Floris, kan je van harte aanbevelen!!

Keith / Breda

4/5 sterren
Betrouwbare en prettige man die zijn werk rustig en goed uitvoert en zijn afspraken nakomt. Voor een volgende klus zou ik hem zo weer bellen. Ik ben erg blij dat mijn keuze uiteindelijk op Verhagen is gevallen.

Wouter Rog / Vianen

5/5 sterren
Dank voor de vloer, onze complimenten. Het ligt er zeer strak en vlak in. Buurmannen vroegen zich af of het een crème gietvloer was. Helemaal super, echt top!

Eric hoekstra & Monique visser Oegstgeest