handenschudden

Afspraak is afspraak!   En bieden 2 jaar garantie

flexibele agenda

Zijn zeer flexibel inzetbaar

bouwvakker

Staan voor complete afwerking en netjes werken

piggybank

Leveren vakwerk voor een scherpe prijs

Een vloer egaliseren is een vak apart

Het is een precisie klus die, wanneer deskundig uitgevoerd, garant staat voor de perfecte basis. Deze basis zorgt voor een optimaal uitgangspunt voor de uiteindelijke afwerking van uw droom vloer. Met de juiste gereedschappen en een fikse dosis vakmanschap zijn wij in staat om elke vloer, ongeacht de staat van de ondervloer, te egaliseren. Of u nu een tegelvloer, een vloer met vloerverwarming, een fermacell- of anhydrietvloer laat egaliseren, het resultaat is een gladde ondervloer die de levensduur van de door u gekozen bekleding aanzienlijk verlengt! 

Onze diensten

Pvc vloer laten leveren en leggen? Wij ontzorgen u.

 

Pvc is een winnaar onder de vloeren. De populariteit van pvc vloeren is de laatste jaren dan ook enorm gegroeid. De vloer is te koop in verschillende kleuren, maten en patronen, zoals klassiek, visgraat en de Hongaarse punt. Zo is er voor iedereen, ook voor u, wel een geschikte vloer te vinden. Een pvc vloer gaat jarenlang mee en is geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en warmte doorlatend. Verder verhogen ze de waarde van uw woning, omdat het wooncomfort toevoegt en het er stijlvol uitziet.

 

Meer informatie

5/5 sterren
Wij zijn super blij met het eindresultaat! We hadden verwacht dat het een hele klus zou zijn, maar de mannen waren in één ochtend al klaar. Achteraf was alles keurig opgeruimd, er lag helemaal geen afval of rommel meer.

Familie van Oorschot