Beronlook vloer Verhagen

Het beste van twee werelden! Harde vloeren met een industriële uitstraling zijn de trend van dit moment. Hier wordt bij ons dan ook dagelijks naar geïnformeerd. In onze nieuwe showroom kunt u grote stalen in diverse kleuren bekijken en helpen we u graag verder.

De betonlookvloer van Verhagen

Een egalisatie in de door u gewenste kleur met een matte coating. Dat is in het kort de betonlook vloer van Verhagen. Mooi, maar ook enorm praktisch. Met de door onze partner ontwikkelde kleurpasta, voor door de egaline, kunnen wij de door ons aangebrachte egalisatielaag direct voorzien van een mooie, karakteristieke betonlook. Wij kunnen in tegenstelling tot andere partijen bijna alle kleuren leveren. Het eindresultaat: een egalisatie en trendy vloerafwerking in één. Omdat wij uitsluitend werken met hoogwaardige materialen zijn de vloeren in alle opzichten duurzaam. Een betonlook vloer van Verhagen is een vloer met een fraaie en karakteristieke betonlook uitstraling die naadloos en vloeistofdicht is. 

 

In onze showroom hebben wij een groot aantal stalen van onze betonlook vloeren in diverse kleuren. Ook kunt u bij ons terecht voor een mooi bijpassend vloerkleed van trendsetter Desso Targett. Kom gerust kijken of bel of mail als u vragen heeft. Onze showroom is open op afspraak.

Toepassing

Met de betonlook vloer van Verhagen slaat u twee vliegen in één klap. Door kleur toe te voegen aan de egalisatie ontstaat er meteen een decoratieve, industriële vloer waar op gewerkt of geleefd kan worden. Door na de installatie de gietvloer nog van een sealer en een coating te voorzien, gaat hij een lang leven tegemoet.

Bij deze vloer is de coating zeer belangrijk. Deze moet ervoor zorgen dat de vloer niet snel wordt beschadigd en vloeistofdicht blijft. De coating bestaat uit een sealerlaag en een laag PU 2K watergedragen coating. Dit zorgt voor een goede bescherming van de vloer. Deze coating kenmerkt zich door een hoge oppervlakte hardheid en een hoge vlekbestendigheid. Hij is verkrijgbaar in een zijdeglans en matte afwerking. Een van de meest uitzonderlijke eigenschappen van de matte coating is dat deze zelfs in een hoek van 85 graden een matte uitstraling heeft. De meeste matte coatings krijgen een zijdeglans of zelfs glanzende uitstraling als je van deze hoek kijkt. Wat hinderlijk kan zijn in grote open ruimtes.

Onze vloeren zijn in diverse ruimtes toepasbaar: woonkamers, kantoren, entreehallen, scholen en nog veel meer. U kunt het bijna eindeloos toepassen. Hou er wel rekening mee dat ze niet geschikt zijn voor natte ruimtes. Daarnaast moet  er altijd voldoende isolatie met betrekking tot optrekkend vocht aanwezig zijn. Ook is de kleur bij benadering, omdat de kleurpasta gemengd wordt met de egaline. De laagdikte van de vloer is ongeveer drie mm en geschikt voor vloerverwarming.

Kiest u voor een betonlook vloer van Verhagen, dan kiest u voor een vloer met een unieke, industriële uitstraling die zeer onderhoudsvriendelijk is.

Hoe gaan we te werk

Hier leest u in duidelijke stappen hoe wij te werk gaan wanneer we een betonlook vloer bij u komen installeren. Voordat we bij u langskomen, vragen wij u om zelf een aantal voorbereidingen te treffen. Deze voorbereidingen zijn zeer belangrijk voor het van start kunnen gaan met het aanleggen van de vloer. Lees hier om welke voorbereidingen het gaat.

Vloer vochtmeting

Dag 1:

Na het doen van een vochtmeting en het controleren van de getroffen voorbereidingen, zullen wij een multiprimer aanbrengen. Vervolgens worden er banden geplaatst op plaatsen waar dat nodig is, bijvoorbeeld rondom een kruipluik of langs een trap. Tot slot zullen we eventuele gaten of krimpscheuren dichtzetten met snelcement.

De egaline wordt aangebracht

Dag 2:

De egaline in kleur wordt aangebracht met een spackmes, rakel of spaan. Ieder instrument geeft een andere tekening in de vloer. Nadat deze is aangebracht, mag u de vloer niet meer betreden! Als u over de vloer heen loopt zal dat zichtbaar blijven.

Resultaat

Dag 3:

Afhankelijk van de door u gewenste uitstraling wordt de vloer eerste heel licht geschuurd. Daarna brengen we de sealer aan. De banen van de sealer kunnen zichtbaar blijven, deze zullen wegtrekken als de coating wordt aangebracht.

Dag 4:

Wanneer de sealer is opgedroogd, brengen we de laagste laag aan: de PU 2K coating mat.

Afronden

Als de klus is afgerond zullen we onze werkomgeving netjes en schoon achterlaten. De betonlook vloer mag de eerste 24 uur niet worden betreden, de eerste 48 uur niet worden belast en de eerste 72 uur mag de vloer niet in aanraking komen met vocht.

Prijzen

De prijs van een betonlook vloer van Verhagen is sterk afhankelijk van het aantal vierkante meters, de afstand tot de werkzaamheden en de toegankelijkheid van de ruimtes. Om toch een indicatie af te geven, zullen de prijzen voor een woonkamer van plusminus vijftig vierkante meter rond de € 64,95 per m² inclusief btw liggen. 
 

Contact

Heeft u wel oren naar zo’n duurzame, onderhoudsvrije en trendy betonlook vloer? Neem dan contact met ons op.
 
Voor vragen of een vrijblijvende prijsopgave kunt u ons natuurlijk mailen of bellen, maar u kunt ook een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Wij nodigen u graag uit om de verschillende stalen te laten zien en dieper in te gaan op uw project.

Prijsopgaven, transacties en leveringen geschieden uitsluitend volgens onze algemene voorwaarden.

Vloeregalisatie Verhagen
Leeghwaterstraat 4 C
4251 LM Werkendam

info@vloeregalisatieverhagen.nl
0183-512787

Resultaat